Livets tips

Inlägget innehåller reklamlänkar

Måste tipsa er om en nyfunnen kärlek – Campadre. För mig är det här det bästa som hänt men vet inte om jag levt under en sten?? Visste ni om detta hihi? Man hittar alltså  superfina grejer till SJUKA priser !!! Tex Versace-sjalarna, dom har kostat 1000kr och nu kan man få den för typ 200 spänn????!?! Once in a lifetime opportunity. Dom har verkligen MYCKET grejer också i typ alla kategorier – heminredning, kläder, smink (kolla ba rabatten på make up store podukterna??), skor, barn, RESOR! Nästa gång kommer jag ju antagligen boka hotell här, hitta jättefint nytt hotell i Stockholm för jättebra pris. SÅÅ JA hoppas ni gilla tipset!!! Ni måste bli medlem för att shoppa men det kostar såklart inget att bli medlem! HAPPY SHOPPING 😀

HÄR hittar ni Campadre !

Posted in: Dagens wantie, TIPS

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *