Tisdagsparty och trasig kamera

Heej älskade animal-lovers<3 När vi senast hördes var jag ju på väg ut på en utflykt med min son och se på fan, det blev succé. Blev så himla glad av att se viggos lurviga bakhuvud i cykelkorgen hiihihi, varje gång jag är ledsen ska jag skjutsa han, han älskar det dessutom !! Så vi chillade vi älven i några timmar, morsan och theo kom också <3 Sen for jag hem och spelade in video och på kvällen gick kameran sönder………. PANG ner i golvet med objektivet först, jag förstod direkt att det var kört då jag har väldigt dåliga erfarenheter när det kommer till objektiv-problem LOOL. Så fick gå och lägga mig i total panik den kvällen

TISDAG gick jag en sväng på stan för att typ köpa primer eller nåt, sen tog jag 740:n och blåste till elgig och köpte en ny kamera. Onödig utgift som fan men men…. hade det inte hänt nu var det nog bara en tidsfråga för kan ju vara helt ärlig och säga att det inte är första gången jag tappar den hehe. Jag och teknik brukar inte gå så bra ihop… river alltid sönder allt ?? Eller ok inte bara teknik, även möbler osv tyvärr hehe. När jag var tillbaka i hemmet tvättade jag, gick prommis och på kvällen for jag och Fanny till Emma för lite drinkar hihi!!! På en tisdag????? Tänker ni kanske. Jaa men fanny jobbar jämt så vi passade på hihi. När vi tänkte gå på klubben blev vi ju snabbt varse om vilken stad vi bor i, det var inte en käft ute. Så istället gick vi hem till mig & här var isses brorsa och en annan polare (isse var på jobb) så vi spelade spel med dom hihi. Så kvällen får ändå 10/10!! <3

Onsdag satt jag vid datan heela dagen men fick mycket gjort , sen gick jag prommis, städade.. ja ni vet de vanliga hihi. Torsdag såg tyyp likadan ut hehe 😉

IDAG är det fredag ! Jag vaknade på en strålande humör med två gosiga bäbisar. Alltså att vakna med dom är nästan det bästa jag vet. Shopping ligger 1. Nu ska jag redigera lite och sen ska jag och issse tvätta bort våran Bus och fara på Solbacken. HEHEHE Jaaa ni läste rätt !! jag fick nämligen prova bus:a isse igår och de var skitkul 😉 Jag hoppas han blir nöjd över resultatet annars kan de bli en jobbig tid på Solbacken för isses morgonhumör är som mitt kvällshumör = inte så bra.

Ikväll ska jag, Nazza, Jazz & Sara ha drink-kväll sååå det ser jag verkligen fram emot !! 😀 Nu ska jag duscha, känner mig inte fräsch då jag luktar bus +  viggo äter en oxkuk i mitt knä. Vi hörs hej då pok <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *