Update (äntligen)

Heeej fattar om ni tror jag trillat av pinn! Det har jag faktiskt inte, jag försöker bara leva mitt liv, uppdatera tuben och samtidigt försöka njuta lite av sommaren hiihi. (Sen brukar jag tyvärr fastna i timmar på webshoppar när jag egentligen tänkt uppdatera här lol)

IALLAFALL 😀 Vad har hänt sen sist?? Hmmmm i onsdags blev det en äkta lill-lördag ! Vädret var gudomligt hela dagen så jag började med en powerwalk och sen rastade jag hundarna. Efter det försökte jag sola & sova på ballen ,båda gick jättedåligt. På kvällen kom Fanny, Nazanin och Jazz hit !! Hade lika kul som alltid <3<3 + att jag fick en surprise under kvällen !! Isses brorsa ringde och sa att han var här hihi. Så han har bott hos oss sen i onsdags !

Torsdagen vet jag inte vad jag gjorde ? Var väll bakis och redigerade antar jag hehe. På fredagen var det dags för nya naglar !! ÄLSKAR dom !! ni får se i video alldeles snart. Seen redigera jag men blev såå less på sitta vid datorn hehe så jag bestämde mig lite spontant för att hänga med grabbarna ut på klubben! Vi förfestade hos oss och sen gick vi på brygg ! Ganska kul fast jag inte kände nån och de var 30+ hehe

De är väll typ de som är värt att nämna ??!! Igår var vi och storhandlade + att vi köpte massa konstigt godis, har tvingat isse och hans brorsa att vara med i video hihi de blir kul. Idag skiner solen fast jag trodde det skulle regna !! Så jag och viggo ska he oss ut nu. Hade egentligen tänkt spela in min basrutin men det kan jag lika gärna göra ikväll! Såå vi hörs inom en snarare framtid hehe POK

Posted in: Bilder, Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Adviral x Members dinner Caroline Roxy - Gigi Hadid x Maybelline Caroline Roxy - Aurora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *