Heej !!

Hemma i Skellefteå efter ett minst sagt spännande dygn i Stockhomo! Var ju alltså och dubbade till filmen ”The emoji movie”!!!!! Jag satte mig på flygbussen 09.15, sen tar det ju en jävla tid innan man är framme tyvärr. Klockan var typ halv 1 eller nåt? Då kutade jag på stan en sväng, jag insåg dock att jag skulle ha stanna mycket längre på stan för det blev dötid på hotellet som gjorde mig ännu mer nervös hehe.. men det var nog ändå det bästa för min ekonomi. Köpte en drop dead gorgeous blazer på River Island men annars var det inte så mycket mer kul jag handlade. Gick in på zara men fick panik över deras rea som tog över HELA butiken. Hatar rea för det innebär oftast fula kläder, dåliga storlekar, totalt kaos & smink på exakt alla kläder 🙂

Sen började jag traska mot hotellet som låg en kvart från stan, tur som fan att man har en smartphone, annars hade jag ju aldrig hittat. Tänk förr i tiden när influencers skulle åka till Stockholm och dom var tvungna att ta med sig KOMPASS?? herregud. Hittade hotellet och det kan ha varit det minsta rum jag sett men de var ändå mysigt och bra hihi. Tog en dusch, sminkade mig och kl 16.30 skulle vi vara på plats på BTI studios ! Hade dock lite problem att hitta dit för min iPhone ljög för mig (skulle ha tagit kompass likförbannat). Men hann i tid ändå! När vi kom fram bjöds det på Cava, frukt och jordgubbar. Kanske lite mycket cava för min del? Är typ allergisk mot det? Blir full direkt

Sen turades vi om att dubba i studion! Och herrejävlar så roligt det var !!!!! Har haft total stress-ångest-nervös-panik helt i onödan (som alltid). Det gick dock lite väl snabbt så det känns som att jag inte hann uppfatta va fan som hände + att jag hade gärna provat ta om mina rubriker tusen gånger till hehe.

Sen var vi klara vid typ 7! Då försökte jag styra något med dom få bekanta jag har i Stockholm för jag var sugen på party hihi. Jag var ju dock inte ute i så god tid så ingen kunde såklart, istället gick jag till hotellet och åt kokta ägg till middag sen gick jag och la mig. Hehe okej nu lät det där mycket mer deprimerande än vad det var, jag älskar ju kokta ägg + att jag facetimeade med morsan och det kändes hur skönt som helst sova tidigt efter en stressful day. Var as-trött men hade ju ändå velat göra något när jag ändå var i stockholm?? fatta ni?? Men imorse när klockan ringde 06:15 kändes det som jag gjorde helt rätt val !!! Var nog förbannat trött så vill inte ens tänka på hur illa de hade varit om jag partajade hehe.

Sååå ja sen väntade den långa jävla processen som börjar bli fruktansvärt irriterande. Gå till arlanda express – åka tåg – checka in väska – säkerhetskontroll – vänta aslänge i gate – flyga fucking flygplan – vänta på väska – åka flygbuss. Jag spyr. Måste köpa en data så jag iallafall kan jobba !! Slöseri med tid !! tid är pengar, pengar är allt. Nej skoja (eller)

Ska fan beställa en data nu är det ok?? Jag var iallafall i hemmet ljuva hemmet kl 11, astrött såklart. Har redigerat hela dagen, gått promenader med hundarna , STORstädat fyfan så härligt.

Imorgon är det alltså fredag ????????? hur i helvete är det ens möjligt? Den här sommaren kommer vara över på ett endaste ögonblick om det fortsätter gå såhär fort !! pliz frys tiden någon, tack som fan. Nu ska vi sova, vi höres POK

OCH JUSTE, filmen kommer på bio i början på augusti, 8-9 kommer ej ihåg hehe!!! <3


Nästan hela gänget !
 Toni-Prince Tvrtkovic var också med. Men ni vet när någon ska ta en bild och man ställer sig framför kameran, lite små-lullig och varm och man känner verkligen på sig att det kommer bli världens fulaste bild? Det här var tyvärr ett sånt moment.

Posted in: Bilder, Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Paulina Danielsson - No more slutty halloween.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *