Stockholm & GULDTUBEN!

Heeeej jag är hemma igen

Fredag 09.45 åkte vi planet mot El Stockholmo. När vi kom fram åt vi lunch och sen shoppa vi all day long tills vi höll på smälla av. Var sååå trötta , speciellt jag som klev upp kl 5… + att våra fötter höll på döda oss. Men vi skulle ju vänta på att VG slutade jobba så vi fick helt enkelt kriga på hehe. Jag tror klockan hann bli typ halv 8 innan vi träffade upp honom, hämtade våra väskor och åkte till hans lägga. Sen blev det bara chilla resten av kvällen

Lördag = Guldtubendagen!!! Tror jag sovde lite väl länge för det blev minst sagt stressed out situation. Eller de känns som det alltid blir det när jag ska nånstans?? Spelar ingen roll när jag börjar, det blir ALLTID panikstress i sista sekund. Vid halv 3-tiden åkte vi iallafall mot stan, taxifärden tog huur lång tid som helst för det var maraton i stan och man kunde typ inte köra nånstans lol. Men tillslut kom vi fram till destionationen = Kasai! Vi höll till på deras uteservering där det bjöds på alkohol, jättegod mat, fingerspinners och ramlösa hehe. Sen hade dom bokat en Maserati (det är typ en cool bil) som skjutsade oss till galan. Röda mattan är ju över på 0,5 sekunder, sen går man in och möter sitt öde. Iallafall om man har klackar för det finns INGENSTANS att sitta i princip. De suger lite måste jag tyvärr säga. Såå dom där timmarna blir alltid långa men klockan 8 drog galan igång. Såg ni den live ? Vad tyckte ni?

När den slutade kl 22 kunde jag och isse åka taxi med Jossan och Stefan som hade varit smarta och boka en taxi hihi. Vi hoppade av på Hötorget och däär hade vi inte så kul hehe. För det första hade man tyyp hunnit bli bakis, eller iallafall jag. Vi var hungriga, trötta , ont som faaaan i fötterna och sen kände jag mig inte helt bekväm att gå runt i gala-blåsan som ni kanske förstår. Vi var helt enkelt tvungna att vänta på isses brorsa som hade med sig kläder. När han äntligen kom hade vi tappat all party-feeling som en gång funnits.. meen vi gick och käkade och tvingade oss iväg på efterfesten. Där möttes vi av en kö som aldrig tog slut, det hände ingenting??? Flera drog därifrån och sa att det inte gav nåt stå i kö. Så när Johannes fråga om vi skulle med på Spy bar hakade vi på, meen efter många om och men gick vi tillbaka till efterfesten haha (främst för att vi inte ville betala 200kr lol) Det visade sig vara ett bra val, kön var borta och vi hade en jättekul kväll! Tills isse blev avstulen telefon, ni får kolla vloggen som kommer imorrn där berättar jag mer om de, för svårt att skriva hihi. Vi tog en taxi hem och gick och la oss typ FEM!!! inte optimalt för Sandra LiSöndag sovde vi såklart länge, fixade oss snabbt och for in till stan. Där käkade vi lunch, strosade lite i butiker, fikade och sen for vi hem , svirade om och åkte direkt till Mall of Scandinavia! Hann inte kolla i så många affärer där utan vårat mål var att käka middag och se bio! Gud så stor bio !!! om man jämför med Skellefteå och Piteå liksom hehe. Vi såg Pirates och den var väldigt bra faktiskt !!

Måndag jobbade isses brorsa så jag och isak åkte till stan för mer shopping hehe herregud. Men vi har inga andra intressen (eller ok jag har inte det). Vid middagstid gick vi till kungsträdgården??? Ehh vet inte om den hette så men liksom en park, där var det matfestival!! Det blev som en kul överasskning, vi drack cider, champange och köpte middag ! Solen lyste och det var drömmen. Jag tror jag älskar festivaler. Det luktar speciellt och gott och alla är på bra humör. Vid 9-tiden åkte vi hem till VG och chillade lite innan läggdags, som råkade bli alldes för sent ännu en gång….

Oj isses hand ser död ut

TISDAG skulle vi ju hem. Jag vaknade 20 min innan avfärd och föll ut i en total panik-psykos. Eller nåt sånt. FÖRSOVA sig inför ett flygplan kan nog toppa listan över det värsta jag kan tänka mig. Nummer två är att flyget kraschar, det skulle typ vara mindre hemskt i min värld. Jaja vi hann!!!!!! Men var så sjukt trött efter dom här intensiva dygnen. Somnade direkt efter att planet lyft och sovde hela resan ?!?!?! Det har ALDRIG någonsin hänt tidigare. SÅ resten av dagen blev lugn, skönt att va hemma, städa, pussa på sönerna <3

Idag klev jag upp tidigt och redigerade, har tvättat, gått prommis med hundarna och nu sitter jag i solen på ballen och jobbar. Jag må säga att just nu saknar jag absolut inte kontorslivet utan känner mig så jävla lyckligt lottad att jag kan njuta av solstrålarna. Jag har helt seriöst inte solat på flera ÅR??? förutom avstickaren till kreta. Så nu jävlar njuter jag.

Men men, de va stockholmstrippen de !! Och den här gången känns det inte så illa att komma hem<3

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Dumma mig. Caroline Roxy - DATES Paulina Danielsson - Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *