Varit på party

Heej hallå godkväll <3

Igår var det lördag, jag började min dag med att redigera as usual hehe. Sen gick jag på stan en sväng, målet var att köpa strumpebyxor men fick med mig en kjol också. Äntligen har jag en svart kjol som är bra!!! Känt att jag verkligen saknat en helt vanlig snygg svart kjol. Så nu känner jag mig frälst som människa

Seeen sminkade jag mig och gjorde mig redo för PARTYY hihi. Jag och isse hämtade upp Fanny och sen for vi på fast hos Calle där det var en massa människor hih. Avslutade kvällen på Brygg och de var ganska kul men vi blev inte så jätte-långvariga som vanligt hehe.

 

Idag sovde vi ut nåt så in i hela friden hehe. Vakna 12.30 men när jag vaknar den tiden så vet jag att jag inte är så bakis hihi. För jag vakna först 8 och hade sprängande huvudvärk men lyckades somna om, men dom gångerna jag inte kan somna om så vet jag att dagen kommer bli ett helvete hehe. Lite information hur min bakfylla fungerar, intressant?? 

Så idag har i fått en heel del gjort!!! Vi var och hämtade en borr för att sätta upp tavlor, och ta mig fan men det är inte enkelt alltså. Man ska mäta och vattenpassa och ha rätt borr och herre min gud. Vardagsrumstavlorna kom upp efter några frustrationsutbrott men resultatet blev jättebra! Efter tavlorna blev det dock problem så vi var tvungna att fara till isses föräldrar och hämta en annan borr. Då passade vi även på att äta på Max och handla på Maxi hihi.

Men ikväll har vi fått upp fler tavlor, spgel , tavel-list och klocka !! Blev skitbra och vi känner oss duktiga hihi.  (jag får ta bilder sen) Nu sitter vi i soffan hela familjen = jag isse och sonen Theo. Sonen THeo har dock haft diaree så han är sur och har bajsat i walk in closeten

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *