Datenight

Godkväll <3 Eller godnatt, klockan är ta mig fan halv 1 oj oj hehe

Idag började jag dagen med att redigera as usual! Sen kom mamma och vi lyckades sätta up en tavla wiiiihooo hihi och även väggordet jag fick i julklapp! det blev såå bra och nu måste jag bara ta hjälp av min karl så vi får upp resten av tavlorna 😀 

Sen fick jag även städhjälp av min mamma och det var verkligen guld värt. Hon är så himla bra på städa så det är inte klokt hihi . Så klockan hann bli rätt mycket innan jag var redo att duscha och sminka mig. Medans jag sminkade mig blev jag även utbjuden på dejt av min kille hihi romantic <3 Så vid kl 6 gick vi på Tatung, ingen av oss har ätit där på skiiitlänge så det var jättemysigt hihi <3 När vi skulle gå hem höll vi på dö, fy satan så kallt det har varit idag !!!! Helt sjukt !!! Så för mig fanns det inte på kartan att vi skulle göra nåt annat att att mysa inne resten av kvällen hihi. Nu har vi precis sett ett program om stora sniglar och bävrar, otroligt intressant faktiskt.

Min älskade ängel

Nu måste jag sova, mina ögon hänger på tangentbordet. Imorgon ska det bli betydligt varmare, typ bara -1!!  Så vi ska nog fara ett gäng till isses stuga och grilla körv hihi mys

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *