chihuahua relationship goals

Hejsan hoppsan <3

Idag har jag filmat all day long, samt tvättat och städat och sånt ni vet att jag älskar att göra hihihi.

 

Sen ikväll kom Juan och hämtade mig och vi gick på prommis med våra chihuahuor och de gick såå bra. Theo brukar ju hata ganska många andra men han kom jättebra överens med Edith <3 Relationship goals !! Och sen var det såklart lika kul som alltid att träffa kompisen Juan 😀 Vädret är dock ingen höjdare idag, var fan snöstorm gånger tusen. Hundarna syntes knappt i snön hihi men det gick bra ändå !

 

Kom hem för en stund sen och nu sover min son brevid mig <3<3 Nu ska vi fortsätta kolla på mattor. Vilket jävla projekt alltså hehe

Min älskade son <3 född från min livmoder och älskad från dag 2

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *