Fyndat på Blocket

Godmorgon <3

Hehe nej ja skoja, sååå mycket har jag inte vänt dygnet att jag tror det är morgon kl halv 10 på kvällen. Men lite har jag vänt det hehe, vi var liksom vakna till 2 igår för att se Monsters University. Har ni sett den ??? SÅÅ himla bra. Nu ser jag Monsters inc, nostalgi <3<3

Så idag blev det sovmorgon till halv 9, sen redigerade jag tills grabbarna vaknat till liv. Då for vi och hämta släpen och medans dom åt lunch gick jag med Theo. Sen hämta vi typ en skänk som mamma hittat på Blocket hihi. 

 

Sen har jag inte gjort så mycket spännande, har redigerat ännu mer, städat , gått med theo och ställt i ordning nya byrån. Alltså herregud vilken skillnad det är på våran lägenhet nu och för 2 veckor sedan, börjar äntligen kännas hemtrevligt

Vi har inte satt dit knopparna än för dom ska vi spraya guld, men visst blev de bra

Och här är fyndet vi gjorde idag ! Passar perfeeeekt i vårat  vardagsrum!! Har dock tänkt byta ut dom svarta knopparna + ha andra tavlor, köpa ny växt och köpa en ny bordslampa ! Då blir det nog jättebra 😀 😀 Nu känns det som prio 1 är en ny matta men har så himla svårt att hitta nån fin!! tipsa gärna (den får inte kosta skjortan hehe) Tänker nog flytta mattan vi har vid soffan till matbordet och sen köpa en ny till soffan. Så vill ha en ljus jävel

 

Nu sitter jag och Theo och myser i soffan, Isse sitter vid datan och VG åkte nyss hem till Stockholm efter att ha varit inneboende i 10 dagar , det känns tomt och tråkigt hehe 🙁 . VIll någon annan bli inneboende?? 😀 Vill dock varna om att man måste sova på soffan + vi är väldigt dåliga på laga mat.

Nu ska vi fortsätta se filmen, hörs imorrn! POK

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *