Nyårsafton 2016

Hej. Det är Sandra utan macbook som skriver. När jag för första (och förmodligen enda) gången i mitt liv har råd att köpa en  Macbook gick den såklart inte att få tag på nånstans i den här piss-råtts-staden =) Den fanns i Umeå så jag funderade fan på att åka dit men insåg att jag inte skulle hinna när jag inte börjat med efterätten, inte tvättat håret + att jag hade tvättstugan….. så NEJ DET BLEV INGEN DATOR FÖR MIG :'( istället ska jag ge mina pengar till skatteverket. Varsågoda. Är så jävla förbannad så ni anar inte. VARFÖR HAR ALLT GÅTT EMOT MIG DEN SENASTE MÅNADEN???? fuck allt förlåt men joo

Nyårsafton började jag med att grina och avboka datorn 🙂 Fr jag insåg att pengarna inte skulle hinna dras 2016. Bra början 🙂 Hade dessutom feber 🙂 Goals.  

Men jag gjorde mig klar iallfall och vid 15-tiden fick jag och isse hämtning av Julia & Alicia! Vi hämtade upp Fanny och då insåg vi att vi hade likadana klänningar haha fail. Systrarna hihi. Sen styrde vi kosan mot Byske ! Där åt vi 2 förrätter, en varmrätt, två efterätter, drack drinkar, lekte väärldens roligaste lek hihi och spelade spel. Sen firade vi såklart tolvslaget ute och kollade på raketer tihi. Och inte så långt efter det kom morsan och hämta oss <3 Helt perfekt nyårsafton enligt mig <3<3 hade såå himla kul och fick vara med dom bästa människorna jag vet <3

Idag sovde jag till halv 1 haha omg helt slutkörd. Sen har jag typ redigerat hela dagen, förutom en paus för att gå med theo och en paus för att fara och handla med isse och VG. Vi köpte ingredienser till burgare som vi åt till middag hihi. Nu blir det ba chilla resten av kvällen, eller aa de är inte så mycket kväll kvar haha, klockan är ju faktiskt halv 11. Men Jägarna 2 går på tv så den ska vi nog se klart . Hoppas ni också hade en kul nyårs!! vi ses love u <3

Kiwidrinkar + kittysar

Dukning och förrätt

 

Bästa brudarna <3

Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *