Nyckelring

Alltså kommer ni ihåg när jag köpte en nyckelring för 500kr? Det är ett köp jag ångrar än idag och förstår inte hur i HELVETE jag kunde göra det !!!!!! Det är alltså den där guldpaljett-uggen jag snackar om. Och anledningen att den var så dyr var väll för att den är från märket Ugg Australia. Men den där lilla nyckelringer kostar ju fan nästan som en riktig ugg-sko!! Åhh vill inte ens prata om det här egentligen för jag blir så förbannad och får ångest hehe. Den har dessutom gått sönder 2 gånger. LOL.

 

Det jag skulle säga med det här inlägget var alltså att.. jag har köpt en ny nyckelring. Omg jag vet inte varför. Jag är besatt av nyckelringar???? Nej men seriöst den är ju faktiskt trasig… och jag var less på den.. och ny lägga kräver väll ny nyckelring?? och den här var så fin och glittrig så jag kunde inte motstå. Jag är verkligen som en korp. Eller är det den fågel-rasen som älskar blinginga och glittriga grejer? Eller det kanske är en skata? Svårt , jag är inte så bra på fågelsorter men ska bli. När jag har mer tid över ska jag börja forska om fåglar. Skoja heheh.

 

Oj vad jag babblar. Jag är så trött att jag knappt vet vad jag skriver. Ville bara visa min nyckelring, den glittrar jättemycket IRL och kosta ba en hunka på gina hihi <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *