MIN HALLOWEEN!

 

HEEEJ!! jag är inte död <3  jag förstår att ni kan ha trott det pga att jag klagar på att jag är slutkörd och sen ekar det tomt på bloggen hehe. men jag har helt enkelt haft full rulle samt varit fruktansvärt bakfull

I fredags efter jobbet fick jag hämtning av tvillingarna och sen for vi på systemet och Ica Maxi för att handla mat och dryck till halloweenpartyt! När jag kom hem städade jag eftersom vi skulle vara hos mig dagenefter och då vill man ju ha städat hehe. Sen var jag heeelt slut och såg fram emot en myskväll med mig själv. Isse for och bowlade med polare så det var bara jag och spökena hemma <3 hehe skoja de var bara jag, hoppas jag. Jag har inte haft en kväll all by my self på skiiiitlänge så de kändes bara wonderful. Skulle se Svartsjön som jag sett fram emot sååå mycke men de blev itne riktigt som jag tänkt mig. För det första har vårat router lackat ur totalt. Det är helt omöjligt för oss att se på tv för det bara laggar konstant. Går knappt kolla instagram på mobilen lol. De få minutrarna jag kunde se upptäckte jag att dom pratatade en hel del danska. Jag kan bara inte koncentrera mig när jag hör det språket. Och som pricken över i:et blir ju jag rastlöst efter 2 min så det gick inte så bra hehe 🙂

LÖRDAG vaknade jag tidigt för att redigera och sen gick jag på stan för att köpa mjölk och strumpbyxor. Kom hem med en silverklänning och en nyckelring. Hehe. Sen sminkade jag mig och gjorde mig redo, vi hade ju inte tänkt klä ut oss nånting eftersom vi inte skulle på klubben och la allt krut på pynt istället men jag kunde bara inte låta bli hihi. En lins, ett diadem och lite blod kan man väll få skoja till det med. Hade dock extrema problem med dom där jäävla linserna. Lyckades tillslut efter en timma typ o herregud

 

Min slutgiltiga outfit, klänningen jag köpte på morgonen hihi, visst var den fin???? Älskar den <3 

Brudarna kom typ halv 5 och då började partyt wiihoo. Först pyntade vi med allt vi köpt och det blev verkligen halloweenpynt-goals hihi. Take a look här nedanför. Och då fick jag inte ens med allt pynt på bild, hade även pynt i köket & hela andra sidan vardagsrummet.


Visst kan man kalla det här för halloweenpynt-goals???? I think so. Älskar party med pynt och tema hihi. När jag fyller år vill jag lätt ha en tema-fest. Kommer ni då? 

Iallafall så lagade vi tacomiddag tillsammans, gjorde häxbål, spelade spel ,snicksnackade och partajade. Skitkul var de verkligen <3 Vi fick även besök av några av pojkvännerna senare på kvällen hihi. Vi partajade till typ kl halv 2! Herre min gu de var sent för att vara mig hihi

SÖNDAG var helvetets dag. Alltså det var länge sen jag mådde så jävla dåligt. Jag tål nog inte häxbål. Vaknade såklart skittidigt och kunde inte somna om .. så istället redigerade jag, städade efter partyt, duschade. Ja typ de. Och nu har jag alltså redigerat klart för den här veckan?? LOL ?? haha vafan ska jag göra då känner jag litegrann. Lediga kvällar?? Känns som jag var 13 när det senast hände.

 

Vi var en sväng på ica men sen gjorde vi naaada på hela dagen. Jag mådde anus. Jag mår anus idag med. Är så jävla trött och jag ser ut som att jag varit besatt av en demon i 5 år. Trodde det skulle vara en lugn morgon på jobbet för jag tyckte alla borde vara lediga, det är ju höstlov? Men där trodde jag helt fel, det har varit full kastrull och jag håller på dö. Får se om jag överlever den här dagen. Slutar klockan 5. Vi ses

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *