Theo har diarée

HEJ!!!

Igår slutade jag tidigt, eller ja kl 16. Då for jag hem och redigerade video och tvättade. Och det tog typ hela kvällen som vanligt 😛 Märkte dock att det jag filmat när vi var och handlade halloweengrejer var lite skakigt men tänkte att det var bättre än inget för det var ändå mycket annat jag filmat men tydligen inte 😛 Fick bara kommentarer om att det var skakigt så tog bort hela videojävulen en timma efter jag publicerat den och har alltså slösat hela kvällen igår , nice 🙂 hehe är inte arg men kändes ba surt. Då vet jag att jag i fortsättningen inte ska lägga upp såna videos. Man lär sig av sina misstag.

 

Så igårkväll mådde jag illa, jobbade, tvättade och som pricken över i:et fick theo diarré 🙂 Isse väckte mig typ klockan 1 för att jag var tvungen hjälpa han att tvätta Theos röv. Stackars lilla bäbisen <3 Sen behövde han ut igen imorse kl 6 :'( åhh neeeej theo<3<3 Men har precis ringt isse och han sa att Theo mår bra nu så jag tror vi kan vara lugna <3

 

Idag slutar jag sent.. då måst ja tvätta håret. Sen ska kanske jag och mammi på Skopunkten hiih ta 2 betala för 3. Ett erbjudande sänt från gud. Nä men serri vill ha en bra jul/vinter-toffel och nya kängor. Vet inte om de finns nå fina men man kan ju kika.. Sen vill jag lägga mig tidigt… alltså när jag blir väckt på natten vaknar jag alltid med huvudvärk?!? Behöver en ordentlig sömn för att leva ett normalt liv. 

 

Så nu ska jag försöka överleva dagen med huvudvärken. Vi hörs imorrn då är jag nog gladare för då är det FREDAG <3

Min älskade unge <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *