Stressed girl on the floor.

HEJ!!

OJJ stressed girl on the floor. Det kommer mitt nya debutalbum att heta. Hehe nej skoja. Men igår sluta jag ju 5 och efter det var det full rulle utan andningspaus. Får hem och åt middag och sen skynda vi iväg på Ica för att handla innan isse skulle iväg.

När vi var hemma igen skulle jag fixa miniatyrbild till video, försöka säkerhetskopiera min telefon och tvätta, ja jag försökte göra allt samtidigt, de gick sådär. Sen gick jag till mamma för att få hjälp med papper, har ju äntligen tagit tummen ur och startat eget företag. Min spontana första känsla = sjukt jävla svårt och ”fattar nada”. Måste nog plugga på litegrann men när fan ska man ha tid me det 😛 😛 😛 Sen försökte vi bestämma tavlor till läggan och oh my lord så svårt det är. Speciellt om man är beslutsångest grad 7 av 10. Men nu tror jag att jag kommit fram till ett beslut. Efter besöket hos morsan gjorde jag den roliga upptäckten att tvättmaskinen inte gått igång 😀 😀 FÖRBANNAT!!!! Men eftersom klockan redan var halv 10 och min väckare ringer kl 5 så fick helt enkelt isse ta över tvättandet så jag kunde gå och lägga mig hehe

Idag slutar jag 4, då ska jag redigera video, städa & tvätta lite till. Och allt inom en extrem tidspress. Alltså jag har tex velat se Svartsjön men när i helvete ska jag ha en timma över till att se ett tv-program?? Det finns inte just nu på min världskarta. Just nu finns det inte på min världskarta. Alltså nu när mina dagar är räknade och jag ser ljuset i min stressade mörka tunnel längtar jag nå så otroligt. Men eftersom det är typ en månad kvar så är de bara att kämpa 🙂 I can do this. (försöker skriva peppande ord till mig själv så jag inte går in i den där väggen alla snackar om hehe) PUSS & KRAM <3 Love and understanding. Skoja

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *