Demonisk huvudvärk

HEJ!!!

Igår var inte en skitrolig dag så känns inte som jag har så mycket att skriva hehe. Jobbade ju till 4, då var jag ta mig fan så trött att jag höll på trilla av pinn. Hade skitmycket att göra men visste att om jag inte tog en powernap skulle jag inte orka nånting alls hehe. Såå la mig i sängen och det var ta mig fan de bästa jag gjort, så jävla skön var den. En timme senare ringde väckaren men jag tror att jag hade kunnat sova fram till morgonkvisten utan problem.

Åt middag och sen satt jag igång med redigeringen, var klar typ kl 21… den tiden vill ju jag sova hehe lol. Men då var jag tvungen att gå med theo, fixa en annan video som skulle upp imorse. Var så jävla trött så jag råkade såklart fucka upp det och publicera två i princip identiska videos hehe.. men var helt enkelt utmattad och förvirrad ifall ni undra va fan jag höll på med. Så jag kom i säng typ 11, alldes för sent för mig och sen blev jag dessutom väckt flera gånger i natt så jag vakna me väärldens huvudvärk. Det blir bara värre trots frukost och huvudvärkspiller. Fuck my life, idag stänger jag dessutom stället så slutar inte förrän kl 5… Hur ska jag överleva är dagens fråga. Svaret kommer imorrn eller så kommer det aldrig ifall jag inte överlever.

Ikväll har jag mer redigering att göra + att jag måste skicka in massa papper + att jag måst bestämma va jag ska ha för tavlor i läggan + beställa det. Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz? My friends all drive Porsches, I must make amends. Bye

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *