Helgen!

Heelloo <3<3

I lördags spelade jag ju in video as I told you, det gick finemang 🙂 Efter det stĂ€dade jag och sen skjutsade jag och isse morsan till en polare och efter det gick vi ut och Ă„t middag! Vi kom pĂ„ att vi har nog aldrig Ă€tit middag pĂ„ restaurang i den hĂ€r stan bara vi tvĂ„ hihi. Vi Ă„t pĂ„ calles och jag kan verkligen rekommendera deras viltburgare!! om ni gill sötpotatispommes hehe <3 Jag Ă€lskar det men börjar alltid mĂ„ illa lol men de Ă€r de vĂ€rt hehe

Efter det for vi hem och hade ingen aning om vad vi skulle göra, vi var otroligt rastlösa bĂ„da tvĂ„ sĂ„ att typ se en film kom inte pĂ„ frĂ„ga hehe. SĂ„ vi bestĂ€mde oss helt enkelt för lite spontanparty! 😉 SĂ„ typ 5 min efter vi bestĂ€mt oss for vi till isses polare och sen gick vi ut pĂ„ klubben 😀 SĂ„ det blev en kuul kvĂ€ll hihi joo 

 

 

Söndagen var mindre kul, hade glömt hur jĂ€vligt det Ă€r att vara bakis hehe LOL!! Vaknade 8 och kunde inte somna om… sĂ„ satte mig och redigera, tvĂ€ttade hĂ„ret, stĂ€dade och lite sĂ„nt hehe. Sen blev jag trött som ett as sĂ„ passade pĂ„ att ta en powernap innan fannsan kom och hĂ€mtade mig. Vi for pĂ„ Solbacken och gick typ pĂ„ varenda affĂ€r hehe. Nu Ă€r vi totalt redo för halloween :D:D YEEY LÄNGTAR

 

PÄ kvÀllen gjorde jag och Isse tacos och Ät vÄran första middag vid vÄrat matbord i vardagsrummet hehe. Vi har vÀll haft det i nÄgra veckor men vi suger pÄ laga mat och Àter typ aldrig middag samtidigt för vi har otroligt olika rutiner hehehe. Men det var iallafall skitmysigt, vi hade jÀttemÄnga tÀnda ljus (inte för att vi har nÄgot val för vi har ju inga lampor hehe) + julmusik <33 ja man fÄr lyssna pÄ julmusik nu om man vill

Sen fick isse nÄgot konstigt il och for och handlade ingredienser till muffins som han sen bakade?? HIHI GOALS. SÄ han bjöd över sina förÀldrar pÄ fika. Efter det var det hopp i sÀng för vÀckaren skulle ringa kl 05.00 = mitt i natten. Det Àr ju jÀvlart kolsvart nÀr man stiger upp nu för tiden.. ='(((( Men idag slutar jag iallafall kl 4, dÄ mÄst ja hem och redigera jÀrnet. Vi ses hej dÄ<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *