Köp aldrig en Ouija-bräda

HEJ! 

 

Igår slutade jag lite tidigare, typ 3 nån gång 🙂 Då for jag direkt och hämtade lillskrutt och gick ut med honom hihi. Sen hade jag ett telefonmöte och jag är typ om möjligt ännu mer taggad på framtiden hihi!!!! Kan fortfarande inte fatta det. Jobba med det jag älskar?? *gråter*

 

På kvällen kom fannsan hit för vi skulle ju på bio hihi. Så först hade vi nagelsalong och målade naglarna hehe. Sen begav vi oss mot bion och isse hängde också på tillslut. Vi såg alltså filmen ”Oija” och den var riktigt bra! Förutom skitungarna i biosalongen. Alltså finns det något värre än ungar som tycker det är kul att förstöra för andra på bio? Dom höll på att gå ut och in, skrek när det inte ens var läskigt, eller skrek SKIThögt och i slutet kasta dom sina popcorn fram i salongen? LOL. 15års gräns räcker tyvärr inte för alla människor. Man borde måste göra IQtest istället.

 

MEN filmen var egentligen bra, lite seg i början dock tyckte jag men sen jävlar kom den igång hehe 😉

 

Efter bion for vi hem och eftersom isse tycker att kl 11 är tidigt en fredagkväll så trodde jag att han skulle fara och vara med nån kompis men när jag hade tvättat bort mitt smink sovde han redan haha!! Bra för mig så jag slapp sova ensam med demon-tankar hihi

 

Här ser ni Doris, före och efter demonen. Jag tror att när man har en demon i sig blir det svårt att sova = man missar större delen av sin skönhetssömn. Och det är helt enkelt därför utseendet förändras. För ögonen skulle jag rekommendera någon slags ögondropp. Iallafall: MITT SLUTGILTIGA BETYG: 

 

 

 

Idag är det lördag! Jag ska spela in en video jag är lite rädd för så jag sitter nu och gör lite research hehe 😉 Men det ska bli himla kul så snart ska jag sätta igång ! See you <3

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *