Äntligen beställt soffa!!

HEJ,

OCH TACK!!!! för alla kommentarer <3<3<3 Utan er vore livet inte värt att leva. Det är fan ni som fått mig att må bra för att ni lämnat så underbara kommentarer sen jag började med youtube för 2 år sedan, då jag mådde som allra sämst. Oj lite väl djup inledning kan man tycke men det är så sant!!!! hihi. Blir så himla glad att ni bryr er om mig??? Det är ni som är mina riktiga vänner hihi<3

 

Jaja, igår jobba jag till 4, då for jag hem och åt middag seen for vi och beställde soffan 😀 JIPPI!!! Och det blev fan låångt över våran budget haha 🙁 Men vafan!! Ska man köpa en soffa man tycker är halvfin och har halvfult tyg eller ska man lägga till några tusen och få en soffa man tycker är skitfin och har jättelent tyg <3

På tal om lägenheten, hyresvärden förstör mitt liv. Nu har jag fan gjort allt jag kan och jag tappar hoppet. Funderade på att skjuta mig i skallen framför tapeten. Men tyckte synd om den som ska bo där efter mig eftersom dom förmodligen inte kommer tapetsera om då heller 🙂 fyfan är så arg

 

JAJA!!!!!! Idag är det ju faktiskt fredag:D jag är stressad som vanligt hehe, för har så mycket att göra i helgen 🙂 Men har kul videos att spela in såå det ska ju ändå bli kul såklart 😀 Och på söndag ska jag och fanny kolla på Halloweengrejer hihi är taggad på hallo!! Ingen av oss kände ett direkt sug att gå på nå Club Fortuna utan vi tänker middagsbjudning med halloweentema och drinkar hihI!! mys

 

 

 Ikväll kanske vi ska på bio!! OUIJA BRÄDAN HAR PREMIÄÄR :Dj ippipii. Puss och kram hej då<3

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *