Anastasia Brow Definer

Imorse när väckaren ringde kl 05.00 var jag ändå taggad och förväntansfull. Jag skulle nämligen prova Anastasias Brow Definer. Helt enkelt för att jag fått kommentarer om att om ”ifall jag gillar brow wiz så skulle jag ÄLSKA brow definer”. Och eftersom jag ÄLSKAR brow wiz trodde jag att jag skulle bli heeelt överrumplad av denna och typ döpa mitt barn till ”Brow Definer Lindahl”. Men tyvärr inte.

 

Jag kände mig inte jätteimponerad. Jag kände ingen mental njutning utan saknade brow wiz och var tvungen an vända den med. Det kan ju vara för att det är en sprillarns ny produkt för mig och att jag inte fattar hur man använder den. Brukar alltid känna mig lite som Bambi på hal is när jag provar nytt smink. Och vet inte om det bara är jag som tycker det, men Bambis ögonbryn är inte så himla mycket goals. Dom sitter liksom ihop med håret. Konstigt.

 

Har ni provat Brow Definer? Vad tyckte ni ? 

HÄR kan ni köpa den ifall ni är intresserade (adlink)

 

 

Här ser ni klart och tydligt, brynen sitter ihop med det vanliga håret. Jag har aldrig sett något liknande.

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)
  • Ellinor

    Jag har den där och hade brow wiz innan, och jag ÄLSKAR den! Men de tar ett tag att lära sig hur man ska använda den men nu tycker jag det är enklare! 🙂 olika för alla kanske men jag tycker om den!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *