Jag har sagt upp mig !

HEJ!

Idag sa jag upp mig från jobbet, can’t belive my own words. Det är alltså det livsavgörande beslutet jag knaprat på i några dagar, eller ja typ veckor hehe. Det känns både bra och lite anus.

 

Det som är bra är väll att det här är min allra största dröm!! Att få jobba med det roligaste jag vet!!!! OMG jag är så taggad. Och nu på senare tid har jag ju verkligen märkt att det har blivit ohållbart att jobba såhär mycket, alltså heltidsjobb + tuben och allt kring det. Jag har inte haft en enda ledig dag / kväll på huur länge som helst. Men hårt jobb lönar sig ju!! a dream come true for real asså!!!!

 

Jag började min karriär med att torka bajs , efter det hade jag ett jobb som jag vantrivdes liiite mindre på men ändå vantrivdes , efter 2 år där bytte jag upp mig litegrann och började på ett annat företag men som var ungefär same shit , different name. Nu har jag jobbat i 1,5 år på kommunen och det har verkligen varit mitt bästa jobb. Mest på grund av kollegorna och stämningen på jobbet

 

såååå DET VAR MIN NYHET !!!! WOW??? Kan säga att LolloB the one only tweetade direkt in i mitt hjärta:

 

 

Har en månads uppsägningstid = endast 4 måndagar kvar att stiga upp 05.00 !! kommer gå som en dans på rosor. Nu jävlar kör vi!!! är ni me mig??? hihi yolo love

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *