ClownKaos

HEEEJ hur är de?? de är bra me mig <3

 

Igår jobba jag ju till 4, sen for jag hem och redigerade fram till kl 12 på natten 🙂 Hehe asså omg, gissa om jag var less på titta i en dataskärm. Gjorde som tur var lite korta pauser här och där, var tex tvungen att rasta bäbisen såklart 🙂 Det gick inte så bra. Just när jag skulle gå taggade någon mig i ett foto på instagram som hette nått med sverigesclowner och att skellefteclownen skulle va ute ikväll……. alltså seriöst vafan händer. Clowner är det nya pokemon go???? När jag nästan var hemma var det ju såklart skitmörk och då hörde jag höga skrik och clown-skratt. Jag höll på att få hjärtinfarkt på riktigt

 

När jag var hemma fortsatte jag redigera men sen var jag TVUNGEN att duscha heheh. Alltså skulle ha tvättat håret i söndags men har inte haft tid???? förstår ni??? jag har inte haft tid att tvätta mitt hår!! panik. Och efter det fortsatte jag.. gissa.. 😉 redigera 😉 Men nu har jag fått otroligt mycket gjort så kan slappna av litegrann iallafall:D

 

Som tur var hann jag duscha INNAN VÅRAT VATTEN SLOGS AV???? alltså dom bygger nått utanför vår lägenhet och vi har fått info att vi inte kommer ha vatten på dagarna men nåt måste ju alltså gått snett då det slogs av typ kl 11 på kvällen? man inser inte hur sjukt beroende man är av vatten förrän man möter skräcken i vitögat och inte kan borsta tänderna

 

IDAG slutar jag jobba kl 5, då har jag en inbokad dejt med mamma och fanny på mio hihi. Behöver deras smakråd angående soff-äffaren.. Och sen har jag nu tagit det livsavgörande beslutet jag pratade om, nu jävlarkör vi, våga för att vinna är mitt motto just nu. Berättar mer om det inom en snar framtid 😀 <3

 

jaja de var allt för mig just nu. Have a nice day and stay hydrated<3

 

Hihihi YOU MAKE ME HAPPY <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *