Blair witch project!!

HEJ! <3

 

Asså vad gjorde jag igår på dagen??? Jag har fan inget minne alls. ELler jo jag måste ju ha filmat/redigerat typ hehe. På kvällen åt jag och isse middag me mamma och fanny och sen gick vi på bio och såg skräckfilm, Blair witch project fast i ny version hehe säger man så? Den var lite jobbig men ganska bra!! Så vi hade som family-datenight kan man säga hihi <3

 

Efter bion redigerade jag lite till sen somna jag som en stock. Idag känner jag mig fan helt återställt, det känns amazing. Har en ny energi igen hihi. Så jag har gjort skitmycke känns de som, duschat, sminkat mig, städat hela läggan, varit på stan, varit på jobbet för att kolla när ja börja imorrn hehe + hunnit tvätta + hunnit fota massa grejer HIHI OJOJ hann ni me ens??? 😉

 

Nu har jag och isse precis ätit lunch.. eller för han var det frukost… vi har lite annorlunda rutiner kan ma ju lugnt säga hehe. Han gjorde iallafall bananpankakor till oss och han kan faktiskt få en medalj för det för han gör alltid helt perfekta pannkakor!! Nu ska jag redigera lite till och sen ska jag göra en snapchat haul så håll utkik på snap 😀  Sen ikväll har jag inga planer, ska ba göra mig redo för jobbvecka hehe

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *