Tjenare, jag är inte död – bara inavlad. Ett vanligt talesätt här i trakterna. Hehe nej skoja.

 

Men jag börjar äntligen känna mig bättre, ta i trä eller va fan man brukar säga. Har ändå inte gjort så många knop så har som inget att berätta hehe. Igårkväll var jag iallafall med min älskade mor och älskade syser <3 det behövdes verkligen en myskväll då vi alla var samlade + våran son såklart <3 theo <3 Vi letade en skräckfilm i typ 3 timmar men hittade aldrig nån så tillslut slog vi på Maria Wern. Fast vi såg inte så mycket utan pratade mest hihi. 

 

Men alltså vill bo hos mamma igen… haha… där är allt så himla FINT!!! Inga fula jävla skruttgolv eller fula tapethelvetet. Sitter i mitt eget vardagsrum just nu och blir så jävla förbannad när jag kollar på tapeten, den är så jävla förstörd och förvaltaren är dum i huvudet som säger att den inte ska åtgärdas. Hårda ord men måste få ur mig min ilska. Känns ju som jag bor i nån jävla white trash lägenhet från 30talet. Åhh jag är så arg och så ledsen, vill egentligen grina konstant för att allt är så fult.

Jag kanske har några baciller kvar i kroppen ändå som gör mig extra känslig. ELler så är jag extra känslig för jag har börjat vakna av mördrömmar varje natt !!! Har aldrig drömt förut. Igår drömde jag att theo ramlade ner från ett stup och landade på en sten, fyfan hade den bilden på näthinnan hela dagen!! Och inatt drömde jag att isse var otrogen!!! Fyfan hoppas inte jag är synsk.

Hej då för nu

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *