Smink från Yves Rocher

På eventet hos Adviral / Blogfame fick vi en låda med massor med nytt smink från Yves Rocher! Jag har faktiskt aldrig prova en enda produkt därifrån så jag känner mig otroligt redo och mogen för att ta det klivet i livet hihihii. Men tänkte visa vad jag hittade i min låda!
 

Först ut är en masas singelskuggor i hela regnbågens kulörer hihi!! Är så taggad på prova dom här, har swatchat dom lite och dom verkar vara rena rama drömmen. Dom på nedersta raden är helt klart mina favroriter men det kunde ni nog gissa hehe. Älskar ju guld/orange/bruna sminkningar

HÄR hittar ni alla ögonskuggor från Yves Rocher

 

Mascara som har en miniminiborse men som ska göra så att man kommer åt varenda litet frans-strå. Jag älskar ju hårda borstar så tror starkt på denna 😀 Ni hittar den HÄR 

 

Sist men inte minst, borstar! Een rougeborste (HÄR) och två ögonsuggsborstar 😀 Dom hittar ni HÄR & HÄR

 

Innehåller Adlinks 

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *