Jaa hej.. jag har väll som vanligt ingenting att berätta när jag är sjuk hehe… men är så sjukt uttråkad så snälla ni kan jag få skriva här litegrann?? 

 

Örat känns iallafall bättre nu , pence gör susen. Hade glömt bort heelt att jag skulle på snippkliniken igår men de fick jag ju avboka. Alltså jag är livrädd för snippkliniken, har liksom skjutit upp det skitlänge nu :SS jag vet att jag måse, jag ska det, men inte när jag har öroninflammation (då kan de spridas till snippen) skoja

 

Igår hände det bästa som hänt på länge = nytt avsnitt av Tunnelbanan! När jag var i Stockholm såg jag faktiskt hon den coolaste blonda tjejen med tattos IRL!! Ville ta bild men våga inte.

 

Idag känns örat bättre men har en huvudvärk från heeelvvvetet. Vaknade skittidigt men tänkte försöka lägga mig och sova igen.. Vill att isse ska vara hemma och VABBA men de var inte aktuellt :O konstigt va hih

 

 

Fick Krya-på dig blommor av min älskling

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *