stressad nanting

Hejsan!!

Redan torsdag?? de går fan fort när man åker till frisören sådär mitt i veckan hehe.

 

Igår var inte en så kul dag faktiskt. Jag kände total jääävla stress i hela hjärnan och då blir man inte en så kul människa. Först jobba jag alltså på mitt vanliga jobb från halv 8 till halv 5 och när jag slutade där jobbade jag med tuben till kl 22. Känner att jag har lite vääl mycket att göra just nu alltså. Har tagit mig vatten över huvudet som man brukar säga hehe.. 2 jobb + en förjävlig lägenhet är ingen bra kombo. Har fan i mig inte tid till att städa ens och känner att vi kommer INGENSTANS med lägenheten.. flyttlådorna står liksom kvar i vardagsrummet och det ligger konstiga plankor här och var som jag inte ens vet vad jag ska göra med??? Vill ju beställa golv och hela helvetet men för att ha råd att göra det måste jag ju jobba konstant.. oj oj oj känner mig så otroligt jävla stressad + ensam i det här och vet knappt var jag ska börja 🙁

 

Idag känns de väll lite bättre för jag fick mycket gjort igår men har samtidigt fått ett nytt uppdrag så jag måste ställa in planerna för helgen och jobba hela helgen för att hinna med innan jag åker till stockholm nästa vecka?? Hjälp asså jag trillar av haha

 

Idag slutar jag 5 , gissa va jag måste göra då? jobba 🙂 + att jag egentligen MÅSTE handla för vi har seriöst 0,0 toalettpapper i hemmet just nu….. också måste jag hinna tvätta håret. Jag orkar inte ens skriva vad jag måste göra för jag får stressutslag hehe. Hej då

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *