Fortfarande sjuk

Hej,

 

Jag är inte död , bara förkyld som ett jävla as.

När hördes vi sist ??? Typ i torsdags? Jag har inte gjort nånting sen dess känns de som LOL

 

I fredags mådde jag lika dåligt så det blev inte många knop gjorda.. Lördag mådde jag liite bättre så orkade mig på Claes Ohlson + spelade in en sminkning men de var lite too much så jag började må dåligt igen och fick lägga mig och vila me theo… i några timmar lol. Sen redigerade jag litegrann och resten av lördagkvällen gjorde jag absolut ingenting. Försökte vila å bli frisk + längtade efter isse för han var på någon ny skejtpark i piteå

 

Söndag tänkte jag att jag skulle gå ut på promenad me theo för att få röra på mig och få lite frisk luft men alltså efter halva vägen kände jag mig helt död så mamma fick komma å hämta mig hehhehe lol. Jag och isse gick och köpte målarfärg istället så snart kan vi nog äntligen måla det sista i walk in closeten. Sen kom Emmis för vi hade ett uppdrag = ta ut hennes extensions. Och helvetets guds moder, de tog typ 2,5 timmar haha. Har typ blåsor i min hand idag så längtar inte till ikväll, då mina extensions ska ut. OMG första natten utan extension på typ 3,5 år. Jag är rädd hehe. Har dessutom så jävla dålig hy nu när jag är sjuk + att jag är så jävla blek. Så med ett fult hår kommer jag fan inte våga kolla mig i spegeln helt seriöst oj oj oj mardrömmen

Men imorrn är det alltså äntligen dags = RAPUNZEL <3<3<3<3<3

 

Inatt hade jag nog den värsta natten på länge, har typ inte sovit nånting för har både ont i näsan + att jag sprayat sönder den med nässpray + att jag inte kan andas. Så har kanske sovit 4 timmar inatt. Och jag behöver typ 10 för att kallas normal människa. Är på jobb men de känns otroligt jobbigt när jag inte kan andas och inte har sovit. Omg gode gud rädda mig

 


 

Alltså Theo är verkligen det bästa djuret på hela den här jorden <3<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *