Sjuka apan

HEJsan….

 

Jag mår apa. Igår sa jag ju att jag mådde som en säl men då är det fan apa idag. Jag gick hem från jobbet igår och SOMNADE ???? Alltså jag har inte sovit mitt på dagen på typ 5 år. Inte ens när jag varit bakis som ett as för jag har inte tid LOL. Men nu var det som att jag KUNDE inte hålla uppe ögat.. helt död.

 

Så jag gjorde INGENTING förutom att se tunnelbanan och sova me theo. Men fyfan vad rastlös man blir ändå. På kvällen mådde jag ännu sämre, alltså huvudvärken tog över min själ kändes det som. Och idag vakna jag med samma jäävla huvudvärk… så har bara vilat hela dagen idag med. Tur jag har teddy, min älskade bäbis. Glöm inte rösta så hans dröm om att bli model kanske blir sann <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *