den sjuka gråsälen…

Hej från den sjuka gråsälen… ja det är så jag känner mig idag.

 

Igår slutade jag vid halv 4 och då kom vaktmästaren tillbaka med micron, så nu hoppas vi den funkar som den ska. Sen fortsatte isse måla och jag fortsatte sortera kläder och sen kom mamma och hjälpte mig för jag kände redan igår att jag hade 0 energi. Så det var skitjobbigt att försöka städa + ha tvättstugan , trodde inte jag skulle överleva kvällen. Men vi fick iallafall upp gardiner framför garderoben… ee de låter kanske skitkonstigt hehe men det blev totalt över förväntan!!!! Får visa er i en video sen. 

 

Såå de där tog ju heela kvällen. Men nu är jag typ ÄNTLIGEN klar med kläderna!!!!!!!! Det tog alltså två veckor efter flytt att komma i ordning bara med kläderna????. Bra att veta tills nästa gång jag ska flytta LOL

 

Theo var så himla söt och underbar igår så det bästa av allt var när jag gick och la mig och mös med Theo

 

När jag vakna imorse såg jag fan grymmen, ni vet den svarta hunden i Harry Potter som varnar om att något dåligt kommer hända typ. Och det dåliga är alltså att jag är sjuk, kände mig ju dålig redan innan flytten men i veckan har jag känt det igen men vem faaan har tid att vara sjuk ???!?!? Men nu känner jag fan att febern är på mig och jag är heelt orkelös. Vi hörs igen om jag överlever. Rösta på theo så länge, ni kan göra de varje dag hehe, nu ligger han 7a på topplistan

ni röstar HÄR , tack på förhand / Theo <3 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *