♡ MIN NYA WALK-IN ♡

Heej nu är det redan måndag igen, hur fan går de till???? Har iallafall haft en ganska så bra helg hihi

 

I fredags blev det bio, vi såg den nya haj-skräckfilmen. När jag gick i typ 9an eller nått var jag besatt av haj-filmer, såg typ varenda jävla film som existerade. Men nu har det känts som att det inte kommit nån ny film på typ 10 år !!! Så finally var det dags. Meen vet inte riktigt om jag gillar hajfilmer lika mycket längre heehe.. hade typ stress-panik. Men lite bra var den ialllafall, sen for vi hem och la oss jävlart dirääkt hehe

 

LÖRDAG for jag, mammi & isse på LOPPIS hihi. Det är lite kul men man känner sig alltid lite äcklig inombords när man varit där hehe förlåt. Köpte iallafall två marmor-salt & peppar- kar. Oj det var ett svårt ord att skriva men tror ni fatta. Sen köpte jag en lampfot, en fotoram + en guldig bricka . Jag tror de var allt.

Sen for jag hem och sminka mig och lyssna på min älskade Sebastian Bergman <3 Alltså det är det bästa jag vet.. sminka mig och lyssna på deckare hihi. Sen for jag på lite partaj hos Jessica men hoppade av innan utången hehe.. i’m getting to old for this. Så jag gick hem och la mig i god tid istället och vaknade upp.. hör och häpna: INTE SÅ BAKIS 🙂 ALLtså jag tror jag kommit på varför jag varit så jävla bakis varenda gång i sommar.. jag tror det beror på frozen drinks.. för direkt jag druckit en sån känner jag mig total uttorkad hehe.

Klänning HÄR , Skor HÄR (adlinks) halva priset nu såg ja dessutom tips tips bästa å skönaste skon

SÅÅ ja söndag när jag vaknade skrev fanny och mammi att vi skulle på rambo-banan. Det är alltså en bana i skogen där man tränar sin hund att bli rambo eller nåt sånt hihihi. Det var iallafall skitkul för theo är så söt och underbar. Sen gick vi även en promenad i skogen för det va såå underbart höstväder, men sen blev rädda för en jägare med gevär som också var i skogen så då for vi hem hehe lol. Gick på stan en sväng för att köpa ögonbrynsfärg och sen tog jag en lång dusch.

På kvällen kom isses föräldrar och hälsa på en stund och sen började jag ställa in grejer i MIN WALK-IN !!!! Och jag blev så jävla glad för första gången sen vi flytta hehe.. har iallafall ett fint rum nu ju!!! Är inte helt klart än , vi måst köpa mer färg och måla lite mer men alltså det kommer bli sååå bra och för första gången kan jag se vad jag har för skor och väskor utan att behöva känna att jag letar efter ett horrukrux. För det är så svårt det varit ibland. 

Blev dock lite väl sent för jag kunde inte sluta ställa i ordning hehe.. så somna typ 12 och idag är jag så jävla trött man kan bli + att jag typ blivit förkyld IGEN. Längtar tills jag slutar jobba, då ska jag fortsätta få ordning på mina kläder hihi. hej då

Funderar på att bo i de här rummet istället för vårat nuvarande sovrum med äckel-fett-fläcks-väggen hehe……. Hoppas dom kan komma och tapetsera om snart..

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *