FREDAG


Tjenare, Sandrisen är här igen.
Vem fan annars kan man ju faktiskt undra.

 

Igår hade vi som sagt APT, skulle sluta 7 men slutade tidigare, typ kvart över 6 så det var ju tur som fan. Kändes ändå som att min kväll bestod av total stress-panik. Skulle tvätta håret, redigera video, sen medans den sparades fixade jag håret och sen skulle jag göra miniatyrbilden och när jag var klar med det kunde jag äntligen ladda upp videon och då kunde jag göra klart håret. Hehe. Lol. Stressigt. Kom i säng typ 10 iallafall så det var jag otroligt nöjd med. För går man och lägger sig senare än det när man börjar 06.45 kan det bara sluta i katastrof.

 

Såå idag börja jag alltså tidigt = sluta tidigt + att det är fredag = goals-faktor 2000. Har egentligen inga planer alls för helgen, utan blir väll att fortsätta städa och komma i ordning lool 😛 😛 Önska att vi kunde bli klar med walk in closeten.. är inte kul att ha allt i sopsäckar i vardagsrummet som ni kanske förstår. Jaja we’ll see, ska ba bli skönt som faan att sova ut !!! Hoppas ni också får en ungdomlig och färgsprakande helg

Har bildbrist men nåt måst man ju he in.. lol

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *