Kampen om lägenheten del 782

Hejsan,

Igåår efter jobb åt ja middag off course, sen for jag och isse och hämtade ut paket och sen for vi och handlade medans mamma torkade våra fönstar haha. Alltså mamma är bäst.<3 Fönsterna var alltså ALDRIG NÅGONSIN torkade !!! Prislappen satt för faan kvar. Förstår inte hur man kan leva så !! Blir så otroligt stor skillnad när man torkar fönsterna så det blev lite mer harmoniskt i själen efter det.

Sen tog vi en fikapause och såg paradise hotel hehe.. mamma och theo for hem och va faan gjorde jag då?? Typ duscha och gick och la mig . En otroligt kort kväll i livet. Jag längtar ihjäl mig till helg så man kan få slappna av och sova ut.. 

 

Idag är det en torsdag fast en liten jobbigare torsdag än vanligt.. jag slutar nämligen kl 19 ikväll för vi har APT = arbetsplats träff. MEN idag gjorde jag en snabb avstickare från jobbet för att förvaltaren skulle komma… hans attityd var INTE ok utan han slängde ur sig kommentarer som ”ni kanske ska byta tillbaka” , hur kan man ens säga så?? Vi flytta ju för att lägenheten var för liten ????? åhh guud this is why I hate people… han godkände iallafall omtapetsering i två rum = rummet med 311 hål + rummet med fettfläck på väggen… så de är ju alltid nånting.

 

Idag efter jag slutar kl 19 ska jag ha SPAKVÄLL …. längtar.. tvätta hår, måla nagel.. osv . Och imorrn är det fredag, livets bästa dag helt enkelt.

DEN HÄR JACKAN (adlink) är ännu ett plagg jag vill ha med mig i gravkistan!!! Den är så himla fin!! Typ lite golden shine med blommor. Kan man begära mer?? Nej den piffar verkligen upp i höstmörkret. Men jag kommer nog måste begravas i en walk in closet om jag ska få med mig allt hehe.

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)
 • Linda

  Hej fina Sandrisen,
  Jag förstår din frustration till 1000 för ett hem betyder också allt för mig. Man vill vara nöjd med varje liten vrå!
  Trist att han förvaltaren hade en sån attityd men sånna vill alltid spara pengar. Dock bra att nu ska få några nya tapeter.
  Men angående golven. Klickgolv!!! Finns tjusiga o BILLIGA på rusta som absolut duger bra.. isse o hans kompisar verkar händiga så de kan säkert lägga in det. Kostar väl någon 1000-lapp men så värt. Ta ett rum i taget ex hallen först eftersom det är nyckelrummet. Arbetsrummet/sminkrummet kan ju klara sig med en fet matta till de nya tapeterna.
  Dörrarna kan ni måla.. eller rolla med skumgummirollers och byta ut handtagen om önskas e inte så farligt i konstnadspris.

  Sen till vardagsrummet. LYX med så stort! Jag tycker inte att ni nödvändigtvis behöver göra er av med soffan oxh köpa större. Ni kan ju fokusera på andra delen och göra en riktig myshörna. Klä en väg med lyxigt tyg fr tak till golv likt ett hotell. sätt upp en liten stringhylla med nå snyggt på (böcker/prydnader), ställ dit en fin schäslong på en stor matta och en stor grön golvväxt o ett tjusigt brickbord. O mysig belysning. Då har ni ena sidan som ett vardagsrum (likt förra lägenheten) och medans isse spelar tvspel lr liknande kan du ligga med datorn i myshörnan o ha uppsikt över honom med syssla med dina grejjer. Höstmys ju 🙂 Bara en liten ide.

  Kram på dig finis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *