Onsdag

Hi hello how are you??

 

Igår jobbade jag till 17 igen, då for jag och hem och åt middag sen for jag och mamma upp på Solis för att invandera Rusta hihi. Hitills har det jag köpt till lägenheten varit från Rusta haha LOOOLL white trash family 🙂 Köpte iallafall en skitfin guldig spegel.. jag gillar rusta.. hoppas ni kan acceptera mig ändå hehe

 

Vi blev där ganska länge och när jag kom hem var jag tvungen att tvätta, redigera video, gå med theo, tillbaka till tvättstugen och sen tror jag fan att jag somnade på 0,1 sekunder. 

 

Trött som faan var jag imorse.. jobbar till 5 idag mee och sen må vi väll fortsätta måla / städa.. Nu har vi iallafall bokat så förvaltaren ska komma imorgon !! Snälla snälla ni troende läsare, kan ni be till gud att dom kommer vara villiga att fixa nånting ? tack på förhand

 

Tänkte att mina nya skor får liva upp bloggisen, för huur jävla fräscha är dom inte hihi ? Love at first sight!!!! Piffar upp varenda jävla outfit , eller hur !! ett måste i höstmörrkret hehe

Silvriga hittar ni HÄR & dom guldiga  HÄR  (adlinks)

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *