Torsdag fast typ fredag för mig

Hellooo how are you ?? Jag känner mig typ sjukare och sjukare för varje sekund, fuck off vill jag säga till bacillerna som bor i mig.  

 

Igår jobbade jag ju halva dagen och sen gick jag och skrev på papperna för lägenheten, alltså jag hatar att skriva papper för 1. jag har ingen snygg namnteckning. Jag trodde det var nåt som kom automatiskt när man blev stor ???? de gör de inte kan jag ju tala om för er yngre läsare, börja träna redan nu. 2. Jag fattar aldrig vart fan man ska skriva när de finns typ 18 olika rader. Men jaja jag klarade det .

 

När de var klart gick jag hem och skulle fortsätta packa.. de gick såådäär … allså jag är helt orkeslös. kan FAN i mig inte tänka mig ett sämre tillfälle att bli sjuk helt seriöst ???? Ibland straffar gud mig lite väl hårt tycker jag. Måste nog börja be igen som när jag var liten.

 

Så fick inte skitmycke gjort igår.. hade huvudvärken från hela helvetet. Lyckades iallafall redigera lite och jag och Isse for och handla men de var typ de jag gjorde. Imorse ville jag dö pga trött och sjuk 🙂 Men kan inte tänka mig nåt värre än att ligga hemma i lägenheten just nu

 

Idag slutar jag 4 och då måste vi göra sista rycket innan the real deal = packa rubbet.. har kvar massa i garderoberna. Förstår inte hur jag kan ha så jäävulskt mycket kläder men aldrig nåt jag vill ha på mig, samtidigt som jag inte vill slänga de hehe. JAAAJA ni kanske fattar att uppdateringen kommer suga. Men vi hörs igen i framtiden <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *