Hejsan. Idag började dagen på värsta tänkbara sätt 🙂 Kollade på klockan och den var 06.57, och jag börjar liksom 06.45. Så jag VAKNADE en kvart efter jag började… Förbannade jävla skit. 

 

Igår efter jobbet tvättade jag håret, det var det bästa som hänt för jag har inte gjord de på skitlänge heheh.  Sen hade jag massa redigering att göra + att jag behövde gå och handla + att jag ville gå prommis + att jag hade tänkt sola. Det slutade med att jag såg paradise hotel och målade naglarna hehhe. Men alltså de behövde jag verkligen också göra. Hann redigera klart videon men sen gav jag fan i att handla/promenera/sola. Jag kände att jag behövde verkligen vila och somna tidigt. Jag har känt mig febrig i flera dager + huvudvärken jag haft och nu har jag konstigt i näsan också hehe. Så jag tror helt enkelt jag har någon förkylning eller nåt men jag har verkligen inte tid att va sjuk så äter piller och klunkar treo i sinne. 

 

Jag somna kanske vid halv 10 igår men försovde mig ändå?? måste ju vara pga sjukdomen ville sova. Jaja.. for till jobb så snabbt jag kunde.. har inte ens mascara lol. Idag jobbar jag bara halvdag för jag ska på HSB kontoret för att skriva på papper och sen fortsätta med flytten. Hoppas isse kan sluta tidigt för jag känner mig sjukare än någonsin och är helt orkelös, ser typ silvriga prickar när jag ställer mig upp. MEN Nu är det bara 2 dagar till flytt. omg va ja längtar tills detta helvete är över hehe.

 

Men alltså trots sjukdom + jobbig flytt så var jag så jävla glad igår. Det känns som att det kommer gå bra i livet hehe och det känslan har jag inte känt många gånger. Men okej nu måste jag ha seriösa tips. HUR BLIR MAN FRISK PÅ 1 OCH EN HALV TIMMA??? 

 

hej isak de här är till dig: kan du komma hem och ta hand om mig eller iallafall lämna theo för jag vill krama honom?? hej då love u

Kommentarer (1)
  • emelie

    När jag är sjuk så brukar jag äta en massa ingefära (smakar ju skit men fått för mig att det hjälper) typ riva ingefära och ha i yoghurt osv. Sen brukar färskpressad apelsinjuice hjälpa också. Försök överdosera vitaminer så blir det nog lite bättre åtminstone 🙂

    Och att försöka sova bort skiten är nog det bästa såklart, men vem har tid med det egentligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *