Tisdag

Hejsan, 

Asså igår mådde jag så jääävla dåligt. Var nära på ge upp livet och somna in några gånger, hade så jävla ont i huvudet + mådde så fruktansvärt illa, trodde typ jag skulle måsta spy. Lyckades med nöd och näppe klara av arbetsdagen men när jag kom hem skallade jag kudden jävlart dirääkt. Men efter en timma fick de va nog, var ju tvungen att fortsätta flytt-städandet…

 

Såå morsan kom och hjälpte så vi städade å rensade avlopp och allt sånt kul. Sen kom vi på att vi skulle hyra en släp och ställa alla kartongerna i den för alltså det var grejer everywhere och skulle typ inte gå att besikta. Så jag , isse och morsan for och hämta en släp och sen fyllde vi hela den. Efter det forstätta den eviga städningen… så kom i säng för sent ännu en gång. När ska man få sova ut? Kanske i graven.

 

Så jag är skitttrött idag me hehe.. huvudvärk men inte lika illa iallafall.  Idag är alltså dagen D, besiktning! Den delen får dock isse sköta för jag är på jobb. När jag slutar för dagen blir det väll att fortsätta packa och tömma läggan och sen måååste jag även redigera alltså.. gud förbannat vad jag ligger efter. Hej

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *