Flyttstädnings-helg

Heej nu är de måndag, har ni haft kul i helgen??

 

I fredags.. hmm va fan gjorde jag hehe??Joo juste, efter jobbet packade jag och mammi flyttlådor tills klockan var typ 9, då for jag , fanny & isse på bio och såg nya skräckfilmen. Den var sååådär.. jag gillar mer skräckfilmer med spöken och demoner men de här var bara en farlig gubbe som var cp och man satt på helspänn hela tiden hehe. Så den var jobbig men helt ok. Sen for vi hem och la oss thank god i love sleeping

 

LÖRDAG spelade jag in video all day + packade lite mer och städade. Efter middagen orka jag inte vara inne mer så när isse kom hem gick vi på prommis med theo hihi. Efter det for vi och spela tv-spel me fanny hihihi. Hon hade en skitkul spel som jag har sett när pewdiepie spela så vi var där några timmar and just chillin

 

SÖNDAG var helvetesdagen kommen. För de första var jag tvungen att sminka mig för jag skulle göra en snapchat-takeover hos JFR så dagen började redan med stress från första sekund. Sen kom mamma och fanny och sen körde vi igång : flyttstäd september 2016. Fyyyfaaan så jobbigt det är alltså. Det hade fan aldrig gått om inte morsan och fanny hjälpt tilll!! Tack mina älskade änglar <3 <3 det tog ju ändå all day long men typ kl 5 var vi heeelt slut så då gick jag , mamma och isse och åt middag på dallas. Efter det var jag tvungen att kuta till tvättstugan… asså det var som never ending stress heela dagen igår. Mellan tvättstugan var jag tvungen att redigera en video mitt i flyttkaoset + att jag var tvungen gå prommis med theo. Alltså oj oj oj vad jag längtar tills det här helvetet är över. Det finns fan inget värre än att flytta????? 

 

Idag vakna jag med en fruktansvärd huvudvärk efter typ 4 timmars sömn… pallrade mig iväg till jobbet och när jag slutar idag är det städning av toa + avloppsrensning som väntar 🙂 🙂 🙂 Åhh nu hoppas jag den här veckan går fort som bara faan. Hatar att bo i ett kaos men måste helt enkelt ba bita ihop. Vi ses <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *