0 på fredagsfeelingskalan

 

Tjenare, det är fredag men jag har 0 på fredagsfeelingskalan typ.

 

Igåår jobba jag till 5, hem och åt middag och tvätta håret och sen började jag packa? Alltså packa ner i flyttlådor. Ångesten just nu är fan brutal haha jag kan inte ens skriva om det.. sen råkade jag såklart slå av en nagel också 🙂 Det går bra nu. Så var alltså tvungen att fara enkomt till Maxi för att köpa nagellim för att se om jag kunde rädda situationen….

 

När jag kom hem gick jag och sola, plattade håret och sen gick jag och la mig. En otroligt underbar dag 🙂 Not . Idag är det fredag och då brukar jag va på bra humör men det är jag alltså inte hehe. Vi ska besikta lägenheten på TISDAG och flytta om exakt en vecka!! ojoj oj. Så i helgen måste vi alltså packa allt + städa allt (och städa inför besiktning innebär ju bland annat – frosta av frys, rensa avlopp, städa varenda jäävla millimeter) + att jag MÅSTE spela in och redigera 2 videos 🙂 Valet att hoppa från bron tror jag aldrig varit så attraktivt.. heh hej

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *