Min helg !

 

Heeej helgen gick snabbt som bara faan alltså.. 🙁

 

I fredags slutade jag 4, då for jag och isse och hämtade ut ett paket på posten, sen släppte jag av honom på skejtboard och jag for hem och städade hehe. Sen var jag heelt slut så jag låg i sängen och såg Carolina Gynnings nya program.. asså de var ju skitbra hihi


LÖRDAG
skulle jag spela in video och det tar ju typ all day long. Vid halv 6 var vi bjudna på middag hos mami = pirog. Alltså mammas pirog är typ de godaste som finns hihi. Vi älskade det när vi var små och nu hade Fanny beställt det och de var så gott hiihi. Sen for jag och partajade lite med Emmisarna

Min nya favvobyxa !!! Ni hittar dom HÄR (adlink)

 

SÖNDAG var jag bakis lik förbannat !! Jag måste nog avstå från alkoholen helt och hållet för att fungera som mänsklig människa. Men var ändå tvungen att stiga upp för att duscha, redigera video, sminka mig, städa. När jag äntligen var klar med det gick jag och isse till Nordanå för att jaga lite heeehe. Där träffade i isses polare + morsan lämnade theo hihi. Så vi gick hela gänget till matfesten för en lunchbreak. Sen gick vi hem och vila för jag var trött som ett as = som alltid när jag druckit pga att jag aldrig hamnar i djupsömn loool. När vi vilat upp oss lite for vi och storhandla och sen gjorde vi tacos till middag. De va inte igår vi åt de alltså!! var typ i julas. Seen bestämde vi lite spontant att vi skulle på bio , emmisen joinade också ! Vi såg filmen ”Nerve” och fan i mig den var sjukt mycket bättre än vad jag förväntat mig !! spännande och bra hihi. Sen var det bums i säng för jag skulle upp och jobba tidigt som fasen, men alltså älskar att somna med isse på ena sidan och theo på andra hihi

Idag är det då måndag.. guds jävligaste påhitt.. ska jobba + tvätta håret + gå prommis + redigera + tvätta i tvättsugan. Fy för den lede. Vill redan ha helg alternativt pension.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *