Torsdag

Heeej och hå <3

 

Igår efter jobb väntade isse på mig utanför hihi <3 Så vi gick hem tillsammans, åt middag och sen storstäda jag. Har dock problem med dammsugaren, jag måste nog byta påse men vågar inte ens öppna skiten för jag är rädd att den aldrig ska bli densamma hehe. Sen kom Fanny och theo och vi gick och mötte upp Emmisen för en prommis och pokémon-jagande hehe. Fick inga coola pokémons men sällskapet var ju bra hihi. När jag kom hem upptäckte jag att det var totalt slut toapapper, så jag var ju rent tvungen att fara och handla . När jag äntligen var hemma igen tog jag bort smink och sen la jag mig och måla naglarna i sängen samtidigt som jag såg idol. Isse hade också kommit hem just in time hihi <3 Älskar att ligga i sängen och se tv med min trolovade, så ett stort problem är att IFALL vi flyttar så har vi fan i mig ingenstans att ha sovrums-tv:en???? paaaniiik

 

JAJA idag är det torsdag och jag älskar ju torsdagar för då är det snart fredag. + att jag har spa-dag och ska tvätta håret hihih. Men innan det ska jag såklart jobba men tror det blir en kul dag på jobb för en är full med möten + utbildning wiiihoo hihi. Vi hörs och vi ses. Hej hej

Mitt favoritdjur

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *