Tisdag

HEELLOO!!

 

Igår efter jobb var jag inte så trött som jag hade befarat. Så jag tog tag i städning + laga mat + tvättning. Sen gick jag en prommis me theo i spöööregn.. inte så kul. Sen var det dags för en välbehövlig hårtvätt, skönt som fan. Efter det kom isse hem och då gick vi ut en sväng, först på hemmakväll, sen karamelltåget och sen hemmakväll igen hehhe. Sen kom vi hem just in time när idol började. Så då såg vi idol hela lilla familjen hihi <3

 

Seen gick vi till tvättstugan en sista sväng och sen hann jag bara fixa det sista med en video innan det var läggdags. Kände att det blev lite vääl sent när väckaren ringde klockan 5 lool. Trött som ett as är jag idag men slutar tidigt .. är så himla skönt väder så ska nog gå en prommis dirr jag slutar. Sen ska vi träffa upp grannen för ett litet möte om bytet, hoooooppppas ba att hyresvärden går med på det… dom lät inte lika taggade som vi hehe. Så jag försöker fortfarande inte hoppas för mycket. 

 

Så det är planerna för ikväll + att jag har as-mycke jag måste redigera. Vi ses hej

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *