HELGEN!

 
Jaa tjenare the bitch is back in town (jag)

 

Har ni haft kul helg? De har jag kan man lugnt säga. I fredags slutade jag 4 och då hämtade min älskade trolov mig . Jag kallar han ofta det, trolov alltså. Det är en förkortning för trolovade. Sen skulle vi grilla ! Vi hade dock minimalt med kol och tändvätska sååå de gick lite sisådär.. tillslut fick vi långa grannens AKA grillmästarens grill. Då jävlar tog de fart och äntligen kunde vi äta. Då var typ klockan 19.30 hehe. Sen gjorde vi en spontare och gick på BIIIOOO. Vi såg filmen War dogs och det var cool och bra. Efter bion for isse på poké-jakt men jag bestämde mig för att vara hemma med vår son Theo. Så jag typ lockade håret sen gick jag och la mig hehe

 

LÖRDAG klev jag upp i god tid så jag skulle hinna spela in video utan stress-attack. Och de gick skitbra hihi. Hann till och med städa undan efter kaoset som alltid blir. Vid typ kl 6 kom Emmisen och sen skjutsade Isse oss till Alicia där det vankades ett litet hej då -party :'( Snippisarna ska flytta till umeå neeeeeeeeeej :'( men hoppas dom kommer hem ofta hihi. Vi var där hela kvällen och de var kul som vanligt <3

 

Skinnkjol – HÄR  

 

 

SÖNDAG mådde jag inte som en gud.. sovde till 12 sen började jag redigera. När jag äntligen var klar med det gick jag och isse ut på en prommis för att få lite frisk luft hehe, när vi kom in somna jag igen för som jag sagt nu i några år: Jag tål inte alkohol. Blev sen middag men sen hämtade Emmis upp mig och Isse och vi for på pokémonjakt. Och det var verkligen en bra jakt för vi fick jättemånga nya och coola hihi. Men fortfarande ingen Pica :'( :'( Blev dock en lite väääl sen kväll så idag är jag helt jävla överkörd hehe.

 

Började tidigt som fasiken, alltså har inte varit vaken såhär tidigt sen i början på juni. Jag är så jävla trött hehe, vill ba hem och sova. Slutar 4 och hoppas hinna ta en powernap innan jag ska ha tvättstugan hela kvällen. Har dock ett stort jävla problem. Jag älskar mitt sköljmedel så jävla mycket men jag har kliande utslag på hela jävla kroppen. Är de värt de ??? hehe typ inte :'( Kan ni tipsa om GODLUKTANDE sköljmedel som är bra för oss med känslig hud??? tack hej

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *