FRIYAAAY

Hellooo bitches det är äntligen fredag <3

 

Trodde aldrig denna fantastiska dag skulle anlända hihi. 

 

Igår hämtade isse mig på jobbet och sen for vi mot slutdestinationen , Solbacken Centrum AB. Där gjorde vi en storhandling som hette duga. Eller ja iallafall för att vara oss hette den duga. Gjorde även ett stopp på favoritaffärn, systemet hehe. Sen for vi hem och gjorde burgers och sen hade jag spakväll =  Sola solle, tvätta håret, raka muschen osv. Och sen var det typ läggdags.

 

Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna. Skoja. Är det ens möjligt att göra det ? jag börjar tro att det är en myt. Jag tror lika mycket på att man kan vakna med ett leende på läpparna som att Maria blev gravid med jesus utan att ha legat med någon. Lol. 

 

Istället var jag sjuuukligt trött så sovde lite väl länge men ja var tvungen. Kom i tid till jobb och det är väll huvudsaken hiiiihi. Idag slutar jag 5 men dagarna har typ gått sjukt fort i veckan så det lär nog göra det idag me 🙂 Seen hade jag och isse planerat att grilla till middag men det blev ju sur-väder… Så får se hur vi löser det. Sen har jag egentligen inga planer för kvällen men det känns bara sjuuuukligt skönt. Jag vill typ på bio hihi får se om jag får min vilja igenom 😉 

 

Imorgon måste jag spela in en video med sjuuukt snygga grejer så jag längtar till att göra det hihi & sen blir det PARTY. Så ska kliva upp i god tid så det inte blir en stress-artad situation som det i och för sig alltid blir ändå lol 🙂 TACK FÖR DEN HÄR TIDEN <3  Hoppas ni har en grym helg så ses vi <3

 

 

 

Partysisters förra helgen hihi <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *