Lill-Lörda

Tjenare !!

 

Idag är det onsdag = lillördag eller hur ?? hehe. Igår slutade jag kl 4, då fick jag hem och åt middag och sen redigerade jag en stund tills jag och theo gav oss ut på pokemonjakt. När vi kom tillbaka skulle jag och isse försöka få igång bilen, isak hade nämligen lämnat nyckeln i så batteriet var ju helt slut hehe… men den gick igång på första försöket när vi lånat morsans bil + startkablar hihi yeey 😉

 

Sen for vi och handlade på Ica kvantum och sen fortsatte jag redigera typ all night long . Vid 9 orkade jag inte mer så då följde jag med mamma och theo ut och sparka boll hihih. Alltså theo ÄÄÄLLSKAR stora bollar, han blir helt jävla galen och det är jättekul att spela boll me han hihihi. Isse var ute på pokemonjakt så vid 10 gick jag och theo och la oss hihi <3 älskar att mysa och somna med den lilla krabaten <3 

 

Min älsklingsbaby som älskar att mysa hihi

 

Cool himmel igår igen va !! På vägen till fotbollsplan hehe…

 

Idag slutar jag 5, då måste jag redigera och sen har Isak lovat ta med mig och visa var det finns sällsynta pokemons hihih. Vi ses <3

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *