En ny pokemon-jägare

Heej hur går de??

 

Igår slutade jag 5, då möttes jag av isse och theo som väntade på mig utanför jobb hihi

 

När jag var hemma igen städade jag, sorterade tvätt, lockade håret och såg ett program om barn som ser dead people. Och det tog typ hela kvällen, somnade typ halv 11 men de var nog lite väääl sent. Idag är nämligen första dagen jag börjat 06.45, fattar ni när man måste kliva upp då? Före ens djävulen är vaken är svaret på den frågan. 

 

Men det är iallafall den enda dagen i veckan jag inte jobbar sent så jag måste försöka ta vara på det. Fast måst typ redigera hela kvällen för jag gjorde ju inte det igår lool.. ::) Kan ni hjälpa mig hur man botar höstdepp? Vill just i denna nu vinna på en lott, flytta till Sudan och köpa en pitbull. Eller ja typ nåt liknande

 

Jag smygfotade fanny the new pokemon hunter

Vädret igårkväll blev ju fan goals <3 hade saknat solens strålar som man inte sett skymten av på senaste

Och theo när han var ung hihihihi har ni sett en fulare frilla ?? de har inte jag <3

De var allt för nu .. vi ses nån gång i framtiden

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *