HELGEN!

Heeej har ni haft en bra helg ?? De har då verkligen jag fast den kändes om möjligt kortare än vanligt…

 

I fredags städade jag och chilla lite när jag hade slutat jobba. Sen for jag på ica kvantum och efter det for jag på bio med Isse och hans bror. Vi såg ”Lights out” hihihih älskar skräckisar ju!! men trodde ändå att den skulle vara lite läskigare än vad den var. Men de var kul ändå. Efter bion for vi ut på pokemonjakt hihi. Calle joinade också så vi var ute till typ 2 hehhe. Då var jag verkligen skittrött så somnade som en stock.

 

Sovde ut på lördagen för det behövdes verkligen efter den lååånga veckan. Men sen steg jag upp och städade som vanligt hehe gud endå asså jag städar verkligen jämt. Sen for jag och isse på coop bygg för att köpa sprayfärg !! Ska spraya dom där lila kaktuskrukorna hihi. Vi gjorde även ett stopp på vanliga coop, krysset och några pokestops hehe. När jag kom hem sminkade jag mig och på kvällskvisten kom fanni my sister hihi

 

 

Söndag mådde jag så jävla dåligt. Alltså jag blir typ mer och mer allerigsk för alkohol för varje vecka som går i livet. Jag blir så jäääävla bakis att jag vill dö. Så nu funderar jag seriöst på att bli en alkholfri människa. Iallafall så var jag tvungen att göra en snapchat haul så var ju bara att kliva upp och sminka mig hehe. Men det gick bra iallafall. Seen städade jag lite mer + att jag hade tvättstugan. Vid middagstid tog jag paus så jag och isse åt middag på dallas och sen chilla jag i soffan en liten stund innan isses brosa kom och vi gjorde oss redo för pokemonjakt + bio igen hihihi. Vi såg Suicide squad och den var sjukt bra !! Hade ingen aning om vad den handlade om men blev glatt överasskad som man brukar säga hihi… Blev dock en lite väääl sen kväll kände jag imorse hehe… 

Älsklingstheo och sminket som jag visade på snapchat hihi. Alltså theo var verkligen världens mysigaste igår <3

Idag är det måndag och det har varit den jobbigaste dagen på länge i mitt liv. H-vete så mycket det varit att göra på jobbet alltså. Och nu jobbar jag sent heeela veckan… är inte så taggad men jag borde väll överleva hehe. Vi ses när vi ses. Hoppas ni också hade bra helg

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *