Torsdag

Tjoo nu är det torsdag = snart helg.

 

Igår efter jobbet for jag hem och åt middag och sen började jag må så jäääävla dålig för andra dagen i rad. Och då la jag mig faktiskt i sängen och vilade med teddy

 

Iallafall, när jag börjat må bättre gick jag ut på prommis med teddybjörnen, sen hämtade Isse upp mig för pokemonjakt. Alltså han är inte klok han är på level 12 efter 2 dagar ??? OMGg säger jag bara. Men det var iiiiskallt att vara igårkväll, jag hade vinterjacka men händerna blev fan is. Hur ska man palla pokemon i vinter??? Ännu ett skäl till att flytta till ett varmare land.

 

Vi var ute ganska länge och sen träffade vi en kille som berättade att han hade precis fångat pikachu men råkade klicka på ”transfer” istället för ”favorite”. Hahahha asså FÖRSTÅR NI PANIKEN ??? jag hade dött.  Det berättade han alltså för isse och det är nog den största skillnaden mellan oss. Han är ett socialt geni och jag är socialt inkompetent. Han har liksom en ny pokemonkompis vid varje pokestop, tex en gubbe som är 60 år och pratar om sitt nästa dammsugar-köp eller två inavlade mammor från Jörn som berättade vart man med störst sannolikhet hittar Pikachu.

 

Vi var nog ute lite väääl länge och jag kom i säng sent.. eller ok somna kanske just efter 11. Men jag behöver extremt mycket sömn hehe så det resulterade i att jag försövde mig och vaknade en halvtimma innan jag skulle fara 🙂 Goals. Nej. Jag är skitful. Varför går allt i mitt liv åt helvete just nu känns det som ? Har dessutom haft sprängande jävla huvudvärk hela dagen och det känns inte ultimat när man har så mycket att göra på jobbet….. Jaja jag måst ba bita ihop. Ikväll ska jag ha spa-kväll har jag bestämt. Ska börja med att fixa naglarna.. pallar inte leva med kort nagel längre. Vi hörs när vi ses 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *