Jobbdag nr 2

Heeeej !! Igår slutade jag kl 16, då for jag hem och städade as usual hehe…. hade även tvättstugan så fixade med det också. Sen hann jag redigera litegrann + äta middag och sen gick jag och isse på prommis med theo. Och sen hände det jag aldrig trodde skulle hända: Isse laddade hem pokemon!!! Först var det ungefär det bästa som hänt mig hehe. Vi for ut me bilen och jagade och vi hämtade även upp Emmisen , the pokemon superstar, hon har högst level av oss alla hehe.

 

Men sen fick jag dödsångest när klockan började bli mycket och jag visste att jag skulle upp tidigt.. då såg jag fram emot att få lägga mig och sova bredvid min trolovade man men NÄÄ!! Då for han ut och jaga pokemon med sina polare till kl 3 på natten!! Så det känns som de här kanske inte blev så bra som jag hade hoppats hehe… 😉

 

Åhhh neeej en pokemon hoppa på theo :'( tur han klara sig utan några större skador <3

 

 

Idag är det jobbdag nr 2 och det känns lite mer kontrollerat än gårdagen hehe 🙂 De ser ju dessutom ut som att det ska vara sug-väder hela veckan så det känns typ endå ok 🙂  Slutar 16 och då måst ja redigera bye bye hej då 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *