Slut på semester! ..

Heeej nu tänkte jag börja uppdatera bloggen på rikt hehe. För idag är det back to work and reality som gäller. Men tänkte berätta vad jag gjort sen vi senast hördes !!

 

I Torsdags sa jag ju att vi kom på den ultimata idén att fara till Umeå, sagt och gjort, de gjorde vi hihi . Innan vi drog hann vi dessutom kolla på en lägehet, och jag ber fan till gudarna och alla bloggläsare där ute i cyberrymden att ni ska hålla tummarna hehe… för just nu är det DRÖMMEN… men jag berättar inget mer innan jag vet hur det blir för besvikelse är min största svaghet, haaatar att bli besviken hehe… JAJA vi började rulla mot Umeå typ 6 nån gång och sen kom vi fram till det sprillarns nya hotellet med en utsikt över älven från 11e våningen.. goals

 


Fredag
började vi med en något förvirrande hotellfrukost hehe och sen styrde vi mot IKEA . Gjorde lite småshopping typ stekspade och värmeljus hehhe. Fast det viktigaste fick vi med: ny klädställning. För jag får seriöst panik av den vi har, den är helt jävla trasig och ger mig kalla kårar direkt jag vaknar och ser den hehe. Efter IKEA gick vi på några andra affärer, sen åt vi lunch och efter det åkte vi hemåt , nöjda å glada och kära hihi.. fast oki de är jag jämt men älskar att göra såna här grejer med isse <3

 

När vi var hemma var jag skittrött och mådde illa LOL, isse for och skejtade och jag powernapade till typ halv 6 sen började jag göra mig klart för partaj. Fick nämligen finfrämmade av Emmis och Lisa hihi

 

Lördag var jag lite bakis men kunde ändå överleva hehe. Gick på stan en sväng och sen var jag tvungen att spela in video. Seen när jag äntligen var klar for jag och Isse och käka middag och sen hade vi grov beslutsångest vad vi skulle göra med kvällen hehe. Men typ kl 9 bestämde vi oss för bio, som började kvart över 9 LOL så blev stressigt som attans men vi hann hehe ! Isaks polare & Emmisen följde också, vi såg Ghostbusters, den var bra och kul hihi. Efter bion hämtade vi upp Isses brorsa och sen for vi på pokémonjakt.. och var ute till typ halv 3 hehe OMG. Men de var kul!! Älska pokémon 

 

Söndag .. alltså igår.. var min sista dag på min underbara semester… ville sova länge men var ganska smart och tvingade mig själv att kliva upp för annars skulle jag ju aldrig kunna somna hehe. Sååå jag tog tag i tvättstugan och sen gick jag och Emmisen ut och jaga lite mer pokémons hehe. Sen fortsatte jag med tvättstugan, tvättade håret & sen for jag och Isse på Solbacken. Efter det blev vi bjudna på middag hos hans parents mm smaskens hihi!! Vi var där ganska länge  & när vi kom hem var jag tvungen redigera och sen hann jag inte göra nåt mer den kvällen hehe. 

 

Idag är det måndag den 9 augusti = Min semester är över och det känns som höst. Hur faan kunde sommaren gå såhär snabbt ?? OJOJOJ . Men är ändå glad över allt jag gjort hihi .. de måst man ju va <3 Trodde dock att det skulle bli en mjukstart på jobbet men hallelujah fucking moment , det är typ kaos och jag längtar tills jag ska hem och sova hehe.. vi hörs 

Mitt älskade hjärtegull <3<3 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *