Städ-Sandris

 

Hej…

Alltså jag sa ju att jag skulle städa igår. Och ta mig faaan.. de gjorde jag. Från kl 9 på morgon till halv 12 på kvällen. Med en liten paus för att fara med mamma och emmis på äventyr och köpa doftolja hehehe. Men nu har jag alltså städat varenda jävla vrå, sorterat garderoberna, torkat INUTI alla skåp, städat under sängen för första gången sen ja flytta in hehheen. Det är nämligen mitt favorit-förvarings ställe . Har även rensat i ALLA skåp, rensat smink , hårgrejer U NAME IT. + Att jag tvättade i mitt sminkbort och torkade rent allt jävla smink . ALltså jag var helt enkelt så jävla bra igår. Men nu vill jag aldrig städa. Det tog ju betydligt längre tid än vad jag någonsin kunde ana.. förutom allt städande så hade jag dessutom tvättstugan så jag tvätta 6 maskiner… OMG born to be a housewife.

Sen somna jag iallafall som en skjuten räv fyfan så trött jag var hehe.. kanske därför jag råkat trycka bort larmet och vakna nu ?!?!?! ÅHH NEEEJ!! Jag måste ju redigera NU me detsamma och jag hade typ varit klar om jag vaknat när jag önskat LOL…

Men idag har jag egentligen inga planer förutom att bli klar med videon! Eller vi ska på en lägenhetsvisning kl 17! HÅLL TUMMARNA. Fast jag har börjat tänka tanken på att överge min lägenhet och då blir jag lite ledsen… vi har fått en sån nära relation efter storstädningen <3

Nystädat lägis <3 fast i och för sig så ser det alltid ut sådär i den delen av lägenheten för jag har aldrig tid att sätta mig och se på tv hehe LOL. Nu kom jag och isse på att vi ska till umeå och bo på hotell inatt och gå på IKEA IMORRN så de kanske blir aaav hihiihhi YEEEEYY!! Men vi ser väll hej då <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *